Riigikogu
Riigikogu
Jäta navigatsioon vahele

Riigikogu

Üldinfo

Olen maailmavaatelt klassikaline liberaal. Leian, et eraomanik on vara kõige parem peremees. Ei tohi piirata inimeste motivatsiooni pingutada ning parema tuleviku poole püüelda, pannes neile selle eest proportsionaalselt raskema koorma.
Tituleerin end munitsipaalpoliitikuks, kellel maapiirkondade käekäik on alati südamel. Võtan alati sõna, kui on vaja kaitsta väljapoole Harjumaad jäävaid regioone. Eesti maaelu on väärtus, mida peame hoidma.

Eesti Reformierakonna fraktsioon
Õiguskomisjon
Valimisringkond: Võru-, Valga- ja Põlvamaa

Elulugu
Anti Haugas

Anti Haugas

Võru-, Valga- ja Põlvamaa valimisringkond

10.10.1992 Võru
Vabaabielus, kaks last

Haridus: Võru Kreutzwaldi Gümnaasium 2012; Tallinna Tehnikaülikool 2021, halduskorraldus.

Töökohad: OÜ EstHawk juhatuse liige 2014‒ .

Erakond: Eesti Reformierakond alates 2011.

Esinduskogud: XV Riigikogu; Võru Linnavolikogu 2017–  (esimees 2021– ).

Muu tegevus: spordiklubi Werro Originaal liige; Politsei- ja Piirivalveameti Kagu politseijaoskonna iseseisva pädevusega abipolitseinik (IPAP).

Huvialad: võrkpall.

27.03.2023

Sõnavõtud

  • Kultuuriministri 2024. a ettekanne "Riigi pikaajalise arengustrateegia "Eesti 2035" elluviimisest" (sealhulgas "Eesti spordipoliitika põhialused aastani 2030" elluviimisest)

  • Jah, olen viimasel ajal ka aktiivselt üritanud just klubilisele spordile Eestis päris palju kaasa aidata. Üks nagu selliseid muresid, mis on näiteks Eestil võrreldes Poola ja Kesk-Euroopaga, ongi see, et inimeste arv on niivõrd väike ja Eesti liiga tasemel klubide piletitulu osakaal on eelarvetes pä
  • Loe lähemalt

Kõik sõnavõtud

Tagasiside