Jäta navigatsioon vahele

Riigikogu esimees Ene Ergma kohtus täna Eesti Koostöö Kogu delegatsiooniga, kes andis Riigikogu juhatusele üle harta ettepaneku ”Edendagem Eestit ja Eesti inimvara”. Kohtumisel osalesid Eesti Koostöö Kogu nõukogu aseesimees Raivo Vare, Koostöö Kogu juhatuse esimees Peep Mühls, Tööandjate Keskliidu juhatuse esimees Enn Veskimägi, Tallinna Tehnikaülikooli professor Milvi Tepp, Eesti Üliõpilaskondade Liidu aseesimees Allan Päll ning Eesti Koostöökogu programmijuht Lelo Liive.

Kohtumisel tulid kõne alla Eesti maksupoliitika pikaajalises perspektiivis nii majanduse kui inimvara kontekstis, samuti aktuaalsed hariduspoliitilised küsimused. Ene Ergma rõhutas, et hea haridus on Eesti pikaajalise arenguvõime tõstmise ja hoidmise alus.

Eesti Koostöö Kogu esindajate sõnul esitati harta ettepanek seisukoha võtmiseks ja asjakohaste toimingute tegemiseks. Harta algatajad usuvad, et laiapõhjalist ja tasakaalukat protsessi, mille tulemusena valmib Eesti inimvara edendamise kava ja toimub maksupoliitika aluste arutelu, kuhu on kaasatud olulised valitsusvälised organisatsioonid ja sotsiaalpartnerid, on praegu väga vaja.

Eesti Koostöö Kogu arendab Eesti pikaajalisest arengust huvitatud valitsusväliste organisatsioonide koostööd ning erapooletut ja poliitiliselt sõltumatut dialoogi ühiskonna tuleviku võtmeküsimustes.

Riigikogu pressitalitus
Tagasiside