Jäta navigatsioon vahele

Riigikogu aseesimees Laine Randjärv avas täna Riigikogu hoone vestibüülis traditsioonilise Võrumaa valdade käsitöömeistrite tööde näituse, mis järjekorras on juba üheteistkümnes. Randjärv tänas Lõuna-Eesti rahvast selle toreda silmailu eest, mis aitab Riigikogu aastalõpu tõsisesse töömeeleollu rõõmu tuua. „Ja ehk annab see kena näitus nii mõnelegi idee midagi oma kätega valmis meisterdada,“ lisas Randjärv.

Näituse korraldas Võrumaa Omavalitsuste Liit koostöös Rõuge Vallavalitsuse ja Võrumaa käsitöömeistritega. Väljapanek on mitmekesine: näha saab kudumeid, puidust tooteid, kaltsuvaipu, lapitekke, patju, linast käsitööd, keraamikat, laastukorve, ehteid, nahast esemeid, hoidised ja palju muud. Riigikogus populaarse näituse avamisest võtsid osa Võrumaa omavalitsuste esindajad ja Riigikogu liikmed. Näitus jääb avatuks 8. detsembrini, soovi korral saab eksponaate ka kingituseks kaasa osta.

Võrumaa omavalitsusjuhid kohtusid täna Riigikogus ka maaelukomisjoni liikmetega, kellega räägiti maareformist, maade hindamisest ja kinnisvaraturust.

Riigikogu pressitalitus
Tagasiside