Jäta navigatsioon vahele

Näitusmüügi avas Riigikogu esimees Ene Ergma. „Siin on palju ilusaid asju, need käsitsi tehtud asjad muudab ilusaks inimlik soojus,” lausus Ergma. Ühtlasi avaldas ta heameelt, et näitusmüügil avaneb Riigikogu liikmetel suurepärane võimalus oma lähedastele, sõpradele ja tuttavatele eelolevaks jõuluhooajaks kingitusi valida. „Ilusaid valgeid jõule kõigile,” soovis Ergma.

Võrumaa valdade ning Võru linna käsitöömeistrite ja laste tööde näitusel on üleval

kudumid, puidust ja metallist käsitöötooted, siidi-, klaasi- ja portselanimaalid, kaltsuvaibad, lapitekid, jõululinad, padjad, setoaineline käsitöö, linased tooted, heegelpits, laastukorvid, keraamika, pehmed mänguasjad, hoidised ja palju muud. Võrumaalaste poolt anti Riigikogu fraktsioonidele üle käsitsi tehtud kingitusi.

Ülevõrumaaline käsitöönäitus Toompeal saab Rõuge Vallavalitsuse eestvedamisel teoks viiendat korda. Näituse avamisele eelnes kell 13 Võrumaa omavalitsusjuhtide kohtumine Toompeal Kagu-Eestit esindavate Riigikogu liikmetega.

Käsitöömeistrite tööd jäävad Toompeal vaadata 7. detsembrini.

Riigikogu pressitalitus

Kateriin Leini, 631 6353