Jäta navigatsioon vahele

Riigikogu juhatuse otsusega võeti menetlusse Eesti Vabariigi presidendi Toomas Hendrik Ilvese 9. aprillil esitatud Riigikogu otsuse „Mart Laari Eesti Panga Nõukogu esimehe ametisse nimetamine“ eelnõu (415 OE). Juhtivkomisjoniks nimetati rahanduskomisjon.

Eesti Vabariigi presidendi Toomas Hendrik Ilvese 9. aprillil esitatud Riigikogu otsuse „Priit Pikamäe Riigikohtu esimehe ametisse nimetamine“ eelnõu (416 OE). Juhtivkomisjoniks määrati põhiseaduskomisjon.

Eesti Keskerakonna fraktsiooni 10. aprillil algatatud riikliku matusetoetuse seaduse muutmise seaduse eelnõuga (417 SE) soovitakse taastada riiklik matusetoetus enne 1. juulit 2009 aastat kehtinud kujul. Juhtivkomisjoniks määrati sotsiaalkomisjon.

Sotsiaaldemokraatliku Erakonna fraktsiooni 11. aprillil algatatud tööturuteenuste ja –toetuste seaduse ning halduskoostöö seaduse muutmise seaduse eelnõu (418 SE). Seletuskirjas märgitakse, et üks pikaajaliste töötute tööturule tagasitoomise põhiline moodus on teha seda tööharjutuste abil. Käesoleval ajal võib riik nimetatud teenust sisse osta töötukassa kaudu ainult riigihanke korras. Eelnõu näeb ette, et lisaks teenuse ostmisele oleks töötukassal õigus pakkuda neid teenuseid ka ise. Juhtivkomisjoniks määrati sotsiaalkomisjon.

Riigikogu pressitalitus

Tagasiside