Jäta navigatsioon vahele

Riigikogu esimees Ene Ergma kutsus vastavalt Eesti Vabariigi põhiseaduse §-le 68 ning Riigikogu kodu- ja töökorra seaduse § 51 lõikele 1 Vabariigi Valitsuse ettepanekul kokku Riigikogu erakorralised istungjärgud:

1) 2012. aasta 8. augustil Toompea lossi istungisaali algusega kell 11. Istungjärgu päevakorras on valitsuse poolt 28. mail algatatud Euroopa Liidu toimimise lepingu muudatuse ratifitseerimise seaduse eelnõu (237 SE) teine lugemine ning valitsuse poolt 26. juulil algatatud Euroopa stabiilsusmehhanismi asutamislepingu ratifitseerimise ja rakendamise seaduse eelnõu (254 SE) esimene lugemine.

2) 2012. aasta 30. augustil Toompea lossi istungisaali algusega kell 10 tingimusel, et Euroopa stabiilsusmehhanismi asutamislepingu ratifitseerimise ja rakendamise seaduse eelnõu (254 SE) esimene lugemine lõpetatakse. Istungjärgu päevakorras on valitsuse poolt 26. juulil algatatud Euroopa stabiilsusmehhanismi asutamislepingu ratifitseerimise ja rakendamise seaduse eelnõu (254 SE) teine lugemine.

3) Toompea lossi istungisaali kaks tundi pärast 2012. aasta 30. augustil kell 10 alanud istungjärgu lõppemist tingimusel, et Euroopa stabiilsusmehhanismi asutamislepingu ratifitseerimise ja rakendamise seaduse eelnõu (254 SE) teine lugemine lõpetatakse ja juhtivkomisjon teeb ettepaneku viia läbi eelnõu kolmas lugemine. Istungjärgu päevakorras on valitsuse poolt 26. juulil algatatud Euroopa stabiilsusmehhanismi asutamislepingu ratifitseerimise ja rakendamise seaduse eelnõu (254 SE) kolmas lugemine.

Riigikogu pressitalitus

Tagasiside