Jäta navigatsioon vahele

Riigikogus moodustati täna järgmised parlamendirühmad:

Eesti-Läti parlamendirühma esimeheks valiti Margus Lepik. Parlamendirühma kuuluvad Meelis Atonen, Helle Kalda, Urmas Klaas, Tõnis Kõiv, Urmas Reinsalu, Mailis Reps, Taavi Rõivas ja Arvo Sarapuu.

Eesti-Jaapani parlamendirühma esimeheks sai Urmas Reinsalu, aseesimeesteks Ken-Marti Vaher  ja Eldar Efendijev. Parlamendirühma liikmed on Meelis Atonen, Raivo Järvi, Jaan Kundla, Valdur Lahtvee, Väino Linde, Ott Lumi, Tiina Oraste, Nelli Privalova, Mailis Reps, Paul-Eerik Rummo, Margus Tsahkna, Peeter Tulviste ja Toomas Varek.

Eesti-Iiri parlamendirühma esimeheks sai Väino Linde ja aseesimeheks Imre Sooäär.  Parlamendirühma kuuluvad Peep Aru, Meelis Atonen, Helmer Jõgi, Raivo Järvi, Helle Kalda, Jaanus Marrandi, Helle Kalda, Silver Meikar, Maret Merisaar, Sven Mikser, Hanno Pevkur, Mailis Reps, Rain Rosimannus, Paul-Eerik Rummo, Erik Salumäe, Mai Treial ja Ester Tuiksoo.

Eesti-Saksa parlamendirühma esimeheks valiti Urmas Klaas, aseesimeesteks Ester Tuiksoo ja Peeter Tulviste. Parlamendirühma kuuluvad Rein Aidma, Meelis Atonen, Helmer Jõgi, Helle Kalda, Inara Luigas, Silver Meikar, Keit Pentus, Hanno Pevkur, Urmas Reinsalu, Mailis Reps, Erik Salumäe, Arvo Sarapuu, Toivo Tootsen, Toomas Tõniste ja Toomas Varek,

Eesti-Islandi parlamendi rühma esimeheks valiti Paul-Eerik Rummo ja aseesimeheks Mart Jüssi. Parlamendirühma kuuluvad Peep Aru, Hannes Astok, Meelis Atonen, Ivi Eenmaa, Kaia Iva, Raivo Järvi, Helmer Jõgi, Silver Meikar, Maret Merisaar, Tatjana Muravjova, Erki Nool, Hanno Pevkur, Nelli Privalova, Mati Raidma, Mailis Reps, Taavi Rõivas, Olga Sõtnik, Jaak Salumets, Imre Sooäär, Mai Treial ja Toomas Varek.

Riigikogu pressitalitus

Tagasiside