Jäta navigatsioon vahele

Reedel, 5. oktoobril kell 11 toimub Euroopa Liidu asjade komisjoni ja väliskomisjoni teine avalik ühisistung Euroopa Liidu tuleviku teemal.

Istungile on kutsutud Eesti Alalise Esinduse juht Euroopa Liidu juures Matti Maasikas, kes esitab omapoolse nägemuse Euroopa Liidus toimuvaist arenguist. Istungit on võimalik  vaadata reaalajas Riigikogu veebilehel, aadressil https://www.riigikogu.ee/index.php?id=173840

Järgmine komisjonide avalik ühisistung toimub 8. oktoobril kell 13. Siis osalevad istungil Tartu Ülikooli riigiõiguse professor Ülle Madise, Tallinna Tehnikaülikooli Õiguse Instituudi direktor, professor Tanel Kerikmäe; Euroopa Komisjoni Kaubanduse peadirektoraadi kaubandusstrateegia- ja analüüsi ning turule juurdepääsu osakonna peadirektor Signe Ratso ning Tartu Ülikooli Ettevõttemajanduse Instituudi Rahvusvahelise ettevõtluse professor Urmas Varblane.

9. oktoobril toimub Riigikogu täiskogus valitsuse EL poliitika arutelu, kus valitsusepoolse ettekande peab peaminister Andrus Ansip.

EL asjade komisjoni ja väliskomisjoni esimene avalik ühisistung Euroopa tuleviku teemal toimus 24. septembril, kui Euroopa Liidu arengutest andsid ülevaate Riigikantselei Euroopa Liidu asjade direktor Juhan Lepassaar, rahandusministeeriumi finantspoliitika ja välissuhete asekantsler Tanel Ross ning Eesti Panga asepresident Ülo Kaasik.

Riigikogu pressitalitus

Tagasiside